Хороскоп за 16 юни: 4 зодии трябва да внимават, очаква ги кошмарен петък!

Овен

Това е ден, в който трябва да се оставите на течението. Чужди съвети така или иначе няма да слушате. При „брането“ на плодовете може да си припомните някое друго съветче.

Телец

През този ден бъдете внимателни при покупки на абсолютно нови вещи за дома ви. Най-добре отложете пазаруването за друг път. Късметът просто няма да е на ваша страна в точно това отношение.

Близнаци

Днес ще получите специална задача, не защото някой иска да ви отмъсти, а просто защото има високо доверие в способностите ви.

Рак

Не се срамувайте от себе си щом сте направили нещо от добро сърце. Всъщност мнозина искат да са като вас, но просто нямат смелост.

Лъв

Бъдете сигурни, че сте на прав път. По-точен избор едва ли може да направите. Ако чуете критика по свой адрес, то ще е просто защото някой ви завижда.

Дева

Не бързайте да се обиждате, ако чуете забележка за себе си. Положителната ви реакция ще се отрази добре на имиджа ви, а и може да си вземете поука.

Везни

Не се притеснявайте от това, което сънувате днес. То носи добро послание, независимо че може сте видели друго. Опитайте се да гледате положително на живота.

Скорпион

Експериментите са хубаво нещо, но с тях не трябва да се прекалява. Дайте си малка почивка през този ден, за да може да продължите после с пълни сили.

Стрелец

Сега не е време за разгласяване на информация. Изобщо, каквото и да кажете днес бъдете сигурни, че някой не ви е помолил преди това да си мълчите.

Козирог

Много хубаво не е на хубаво, т.е. почивката е време да приключи. Нито е събота, нито неделя, а ни някой вече му е направило впечатление бездействието ви.

Водолей

През този ден бъдете здраво стъпили на земята. Ако ви се струва, че целият свят е срещу вас, вероятно някъде грешите и то сериозно.

Риби

Хубаво е да знаете какво да правите със свободата си. просто си направете списък и действайте бавно. Оставяйте си повече време между дейностите, за да не стане засечка.

 

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via