Хъркането е сериозен проблем, но има лесно решение

Спрете хъркането с това природно чудо! Повечето хора, които страдат от някакъв вид разстройство на съня или от пълното лишаване от сън, значително усложняват ежедневието си и увеличават риска от различни здравословни проблеми.

В този смисъл много хора смятат, че проблемът с хъркането е много сериозен, тъй като то не позволява на партньора да получи достатъчното му количество сън, а на следващия ден се чувства изморен.

Хъркането главно е в резултат на прекалено големи количества слуз в дихателните пътища, така че ако я отстраните, хъркането ще намалее, а дори може и да спре напълно.

Ето затова, ние открихме една рецепта за домашен лек , който ще ви помогне да намалите хъркането и да подобрите качеството на съня, както на себе си, така и на партньора си.

Рецептата не съдържа никакви пестициди или други вредни химикали, включва само органични плодове и зеленчуци, което допълнително ще засили цялостното здравословно състояние на организма ви.

Съставки:

2 ябълки
1/4 лимон
1 парче джинджифил
2 моркова
1/2 чаша вода

Начин на приготвяне:

Подготвянето за лека против хъркане е много просто и бързо. Всичко, което трябва да направите, е да смесите всички съставки в блендер, докато се получи гладка смес.

Как да използвате?

Приемайте лекарството в продължение на няколко часа преди лягане.

В допълнение, хъркането се влошава, ако ядете определени храни и напитки, затова забравете приема на следните продукти: пържени храни, трудно смилаеми продукти, големи количества алкохол, преработени храни, твърде много шоколад.

Така лесно можете да премахнете слузта от дихателните пътища , а това ще доведе до намаляване на хъркането и вашият партньор ще може най-накрая да си почине, така както заслужава!

Източник: Diana.BG

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via