fbpx

ГОРЕЩО ВИДЕО: Оргия между ученичка и трима невръстни футболисти в пловдивски хотел (18+)

Само в първият български електронен таблоид о*гията на пловдивската ученичка с футболистите….

Оргията, между ученичката и тримата невръстни футболисти в пловдивски хотел, лъсна в най-големия порно сайт в света.

Припомняме, че наскоро Районна прокуратура – Пловдив е образува досъдебно производство по случая. Полицаите от V районно управление извършват разследване и разпити около скандалния случай, който се разрази през декември месец под наблюдението на обвинителите.

Въпреки разследването и явните кадри,на които се виждат момчетата,  то е образувано срещу неизвестен извършител. Разследването е за качените кадри в интернет, а не за самата оргия, научи още наш репортер.

Двама от младежите са на 18 години и бяха част от школата на Локо Пловдив. Третият е играч на ФК Векта и е на 17 години. Последният все още носи цветовете отбора на Петър Никленов, а към него се е присъединил и единият от изгонените футболисти на „черно-белите”. Другият освободен юноша на тима се подвизава в юношеския тим на старозагорския „Верея.

Скандалът гръмна, след като п*рно клипът с трима млади футболисти, които участват в о*гия с ученичка, вървеше като вирус из телефоните на учениците.  На него се вижда как тримата млади спортисти правят групов секс с руса девойка из коридорите на известен хотел В ЖР „Тракия“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x