Гората край Нови Искър почерня от полиция, с кучета и металотърсачи

Гората край вилната зона на Нови Искър, където по-рано бе открит семейният джип на убитата 6-членна фамилия, както и трупът на съпругата Кети Кюхова, почерня от полиция.

Нови и нови спецчасти от силите на реда пристигат на мястото на престъплението, съобщава ПИК.

Припомняме, че както първо медията ни съобщи убитата Кети и вторият ѝ съпруг Неделчо са били в отлични отношения, въпреки преживяната преди 4 години драма, при която тя губи общото им дете.

Двамата са имали по един наседник от предишни бракове – тя дъщеря, а той син, които също са намерили смъртта си в кървавата нощ на 31 декември навръх Нова година, когато по първоначални данни е станало масовото и жестоко убийство в триетажната фамилна къща в Нови Искър.

От повече от два часа полицията претърсва района около джипа за следи от убиеца, както и от оръжието на жестокото престъпление, което още не е открито. Разследващите изпозват обучени кучена и металотърсачи, за да помогнат за събирането на веществени доказателства.

До момента е ясно, че откритият труп е на Кети Кюхова и по първоначална информация тя е убита с куршум в главата. Един от охраняващите полицаи призна, че джипът на фамилията, до който е открита жената е все още на място и се търсят улики.

Местни пък разкриха, че пътят е бракониерски и огледът ще продължи до вечерта, като ще бъдат доведени и проследяващи кучета.

Периметърът, който ще бъде претърсен е огромен, съобщиха разследващи.

Местността е трудно достъпна и проходима само с джипове, а пътят, по който е намерена колата се е ползвал предимно от бракониери.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via