fbpx

Голи снимки на 18-годишната Мадона отиват на търг (Снимки)

Мадона е била едва на 18-години, когато позира гола за фотографа Сесил Тайлър.

40 години по-късно досега невижданите снимки изплуват и ще бъдат продадени на търг, организиран от уебсайта „Gotta Have Rock and Roll“.

Кралицата на поп музиката е известна със своята разкрепостеност, като не пропуска да изведе на преден план женствените си форми, и очевидно липсата на стеснителност при нея датира от ранна възраст.

Някои от кадрите показват младата звезда с черна блуза, а оскъдното ù облекло е допълнено от шал. Други пък изкарват на преден план таланта на Мадона в танците. Тя е заснета в балетната зала, където показва танцувални движения.

Според „TMZ“ броят на голите снимки на Мадона възлиза на 108, а 50 от тях ще бъдат предоставени за продажба. Всяка ще се предлага на цена от 600 до 900 паунда, като оригиналните негативи и права също са включени в нея.

Предполага се, че провокативните кадри са заснети в Мичигън, преди Мадона да замине в Ню Йорк, за да стане звезда. Нейният дебютен сингъл „Everybody“ се появява пет години по-късно – през октомври 1982 г., а през септември 1983 г. поп кралицата превземе чартовете с хита си „Holiday“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x