fbpx

Годишен хороскоп за 2018 – Стрелец

Заедно с началото на 2018г., има и нов хороскоп. Нашият опитен екип от астролози е вложил много старание в създаването му, така ние знаем, че тази година ще бъде богата на постижения в кариерата, също и в любовта, и в приключенията. Тази година можем да очакваме семейна стабилност, моменти на щастие, но и малко обрати. Но такъв е животът.

Влиянието на Нептун върху зодия Риби, което ще се усеща през цялата година, обещава голяма умствена сила. С търпение и упоритост, ще постигнете вашите цели с лекота, както в работата, така и в личния живот.

Според хороскопа 2018г. ще донесе и оригинални идеи, чувство за хумор и последно, но не по значение, мирен подход при взаимодействието с хората. Всички тези позитивни качества могат да бъдат много полезни в отношенията, например.

Говорейки за кариерата, когато Уран навлезе в Овен, ще бъде много полезен. Ще стимулира мислите ви, смелостта ви и упоритостта ви, които ще ви помогнат да решавате различни проблеми. Вероятно ще се чувствате несигурни от бремето на отговорностите, но не се тревожете, това се случва на всички от нас.

Благодарение на влиянието на Юпитер, можем да очакваме съществени доходи. Обаче тази планета може да ви донесе и негативи – вероятно няма да можете да избегнете някои рискове. Това може да не ви се отрази добре, особено, ако вашите финансови средства и спестявания са в играта.

Така или иначе, просто да чакате щастието да падне в ръцете ви, не е достатъчно. Понякога е необходимо да направите първата крачка и да вземете съдбата си в ръце. С нашия хороскоп за 2018г., сте в сигурни ръце. С мир и сигурност, хороскопът ще ви ръководи през националното пътешествие, което тази година ще представлява.

Стрелец

Очакват ви много неща. Хороскопът за 2018г. ще бъде зареден с много положителна енергия за всеки Стрелец. Хората родени под този знак, ръководени от Юпитер се отличават с възможността да правят бързи и точни решения. Те също така са оптимистични и независими и следователно ще се представят добре в отношенията и кариерата.

За зодия Стрелец, началото на 2018г. ще донесе постижения, особено от личен характер. Представителите, които са в дългосрочна връзка, може да очакват хармония и взаимност. Ще се насладите на спокоен период без аргументи – това се отнася и за вашите близки и приятели. Влиянието на Венера върху Водолей не е положително към страстта и романтичните връзки, точно затова тези от вас, които са необвързани в момента ще имат трудности в комуникацията със срещуположния пол. Ще бъде най-добре, ако фокусирате енергията си в кариерата.

Пролетта на 2018г. и постепенното затопляне означава нов извор на енергия за Стрелците. Заради влиянието на Меркурий, ще имате ярко въображение и ще можете да вземате решенията бързо. Новите и свежи идеи няма да са проблем за вас. Според хороскопа тези идеи може да бъдат полезни, особено в кариерата. Ако се фокусирате върху работата в този период, ще можете да направите големи промени и ще имате успех. Заслужената награда няма да закъснее.

След този забързан период, заслужавате почивка през лятото. Отидете на почивка, няма да пропуснете нищо вкъщи, а и наистина имате нужда от това. Заради извънредната работа и преумората, е възможно да допускате грешки по невнимание, които ще разстроят шефа ви.

За Стрелците, есента на 2018г. ще донесе безгрижен период, през който връзките ще процъфтяват. Хороскопът обещава различни потенциални партньори, които ще се появят в обкръжението ви. Следователно, необвързаните представителите на зодията ще се насладят на забавления. Влиянието на Меркурий върху Венера може да забави способността ви да вземате решения. Ще почувствате подсъзнателно, че трябва да разгледате всичко в детайли. Така че, заради вашата тромавост, може да пропуснете някои интересни възможности.

Предстоящият край на 2018г. ще бъде доста рационален за вас. Според хороскопа има енергия в този период, която ще има ви влияе особено на интелекта. Следователно ще бъдете привлечени към по-сложни задачи или мистерии. Ще си починете добре около камината, докато четете приключенска книга, например. По това време, ако се опитвате да постигнете нещо в кариерата няма да си заслужава. Най-вероятно, усилията ви ще бъдат пропилени. Обаче, като заговорим за връзките, няма да има заплахи в края на 2018г. Може да очаквате само хармония.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x