fbpx

Гинеколожка обезчести ученичка по време на преглед

Бях объркана, съблякох се, седнах … Като цяло, беше болезнено, неприятно и страшно, казва момичето.

В мрежата обсъждат историята на ученичка и нейното ужасно преживяване след като посетила гинеколожка в Беларус. Писмото на момичето е публикувано от блогър в Telegram.

Ученичката е разказала, че преди няколко дни е била при гинеколожка. Според нейните думи, тя не се е страхувала от нищо, тъй като нямала сексуален живот, пише Блиц.

Въпреки това, лекарката започнала да задава настойчиви въпроси за това дали младата пациентка е имала интимни контакти. В писмото на момичето се казва, че след като е получил отрицателен отговор, гинеколожката е заявила:

„Някак си ми отговаряш неуверено, нека отидем на медицинския стол, това е заради твоето здраве“.

„Бях объркана, съблякох се, седнах … Като цяло, беше болезнено, неприятно и страшно“, пише момичето. – В процеса на този ужасен преглед, започнах да кървя отдолу. А тя ми казва: Ох, изглежда наистина си девствена. Но нищо, по-добре така, отколкото да се случи в студен вход. В картона няма да пиша как те преглеждах, за да не се тревожи и преживява майка ти“

„Плаках два дни. Това е шок за мен“, споделя разстроената ученичка. Все още не е известно дали гинеколожката ще бъде подведена под отговорност.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x