Геро с голяма промяна в живота си

Герасим Георгиев – Геро е тръгнал да вае фигура, и то толкова сериозно, че всеки по-лаком би му завидял на ентусиазма. Актьорът, когото познаваме като приятно закръглен, се е взел в ръце и иска да влиза в един размер по-малки дрехи.

В момента гледаме Геро в главната роля на топченге в новия хитов сериал на Нова телевизия „Полицаите от края на града”. Именно покрай снимките на филма, а и в съчетание с театралните ангажименти, Геро видял, че усилията да отслабне изглеждат дори лесно предизвикателство. Още повече, че влизайки от задача в задача, почти не му оставало време за закуска, обяда често го пропускал и хапвал чак във втората половина на деня, когато намери време, пише Блиц.

Пред близки приятели актьорът издал, че набляга най-много на водата, защото тя хем изчиствала от токсини организма, хем давала чувство за ситост.

Според специалисти — при водния режим е добре човек да изпива средно между 2 и 3 литра вода на ден, като количеството на приеманите от всеки организъм течности е различно за всеки, и зависи от моментното тегло (по предписание на диетолози — трябва да се пият течности, равни на теглото, разделено на 20).

В случая Геро трябва да изпива по 8 литра вода дневно. И вероятно това е идеалният вариант за него, при все, че диетите винаги са му били чужди.

Всъщност Геро невинаги е бил с наднормено тегло. В студентските си години във ВИТИЗ, например, той е бил дори твърде слаб. Тогава и за първи път се появява на телевизионен екран — като водещ на предаването „Монополи” по БНТ.

След ВИТИЗ роденият в Русе актьор преминава през доста труден период, в който се изявява предимно по сцените на провинциални театри. Случва се и ужасната катастрофа, която преобръща живота му.

Инцидентът става на прохода „Шипка”, към който Геро е пътувал за премиера в Габровския театър. Родителите му пътували в кола зад него. Изведнъж колата му поднесла на хлъзгавия път, защото преди това било валяло, и се удря челно в камион. За щастие той по чудо останал невредим.

„Реално нищо ми нямаше, но от стрес метаболизмът ми се обърна, нещо стана. Не е причината, че много обичам да ям”, споделя актьорът.

Оттогава той води свирепа битка с килограмите, но както изглежда, е на път да я спечели убедително! Килограмите му сякаш започват да се топят като сняг, забелязват негови приятели. И не само това — Геро вече убеждава и колегата си Любо Нейков да стори същото, защото той със сигурност има поне два пъти по-голяма нужда да свали излишните натрупани килограми. Миналото лято дори, Любо Нейков започнал да се храни разделно и с доста по-малки порции от обикновено. И резултатът тогава бил — минус 10 килограма.

Още статии в тази категория