Гери-Никол забърса Митака от „София ден и нощ”, мачото заряза фолкпевица заради яката дупара!

Младата певица Гери-Никол заби плейбоя Митака от сериала „Ден и нощ“. Мачото се похвали с обща снимка в инстаграм профила си.

След като стана герой от риалити поредицата „София ден и нощ“ Кристиян Кирилов, както е истинското име на Митака, се радва на изключително женско внимание.

Този път любимецът на феновете на сериала е забил Гери-Никол. Двамата бяха забелязани да разпускат в столичен клуб а със снимката се похвали самия той.

От фотоса е видно, че изпълнителката на „Яката дупара“ е доволна, че е забила вървежен красавец. Под публикацията Митака не пропусна да постави и няколко сърчица отбелязвайки, че двамата обичат да вършеят заедно из нощните клубове.

Само преди седмица Кристиян бе забелязан да се гуша със залязлата фолкпевица Анна-Мария Чернева, която се опита да върне славата си появявайки се в сериала.

Двамата с Митака бяха една от най-харесваните двойки в сериала. Още тогава се заговори за връзка между двамата, а твърденията бяха потвърдени от общи снимки.

Явно опитите на чернокосата красавица да си върне Митака ще се окажат напразни, тъй като той има нова изгора в лицето на Гери-Никол, пише „Телеграф“.

Следвайте ни в социалните медии