Георги се отдаде на разврат след раздялата със Златка Райкова

Близо година след раздялата си със Златка Райкова, Георги Валентинов е буквално като отвързан. В най-посещаваните нощни клубове, където често е забелязван, той не само води активен нощен живот, но и сменя жените една след друга като носни кърпички. Въпреки това обаче ММА боецът сякаш още се опитва да се справи с раздялата си с плеймейтката.

В някои от интервютата, които даде след края на отношенията си със Златка Райкова, Валентинов упорито твърдеше, че вече му е далеч по-добре, отколкото, когато беше с русата мъжемелачка. Скорошните му действия и поведение обаче, сочат друго. В същото време пък Златка Райкова не спира да демонстрира щастието, което изживява в момента с Благой Георгиев, когото отдавна нарича “голямата си любов”. Известно е, че Благой и Георги бяха приятели преди Джисъза да отмъкне Златка.

„Не излиза от заведенията. Напива се. И всеки път е с различна бръмчалка”, коментират някои от присъстващите в клуба, където най-често може да бъде забелязан Георги Валентинов. И добавят: „Момичетата, които се въртят около него, приличат досущ на проститутки. Паднал е много ниско!”

Припомняме, че още, докато имаха връзка Златка Райкова и Жоро Валентинов са имали не една или две раздели във времето. Последната обаче, както всички видяха, се оказа окончателна, при това тя дойде малко след предложението за брак, което ММА боецът отправи на Злати пред хилядната публика на „Като две капки вода”, където тя участва. Въпреки че плеймейтката каза “Да”, впоследствие романтичната приказка приключи с тотален крах.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via