fbpx

ГДБОП – батките, на които се скараха

Докато мало и голямо гадаеше, фейк ли е привикването в ГДБОП на Васил Коцев за заплахи срещу премиера в социалната мрежа, случаят приключи. Новината не се оказа фалшива, както мнозина предполагаха.

Борисов спечели с лично поднесеното извинение на Коцев и небрежното неглижиране на проблема в характерния му стил – с шеги и закачки. И най-вече с „накарах се на полицаите“, които в очите на публиката се превърнаха в герои от милиционерски виц от късния соц.

Остана обаче и един горчив послевкус. Най-вече за тези, които са настроени по-бунтарски и го демонстрират открито в социалните мрежи. Те вече имат едно на ум. Притеснението, че могат да се озоват на мястото на Коцев. Най-напред с инициалите си, после с името си, а накрая да се видят и по телевизора. Нищо, че всеки е свободен да пише, каквото си иска, както уверява нашият министър-председател.

Факт е, че мъжът бе привикан през август за думи, писани през април. Дали зад „престараването“ стои нещо друго, я разберем, я не. С бързата си и хитра реакция Борисов удари върху папката със случая печат „Приключен“. Хем атрактивно си вдигна акциите, хем пишещите братя във фейса ще търсят по- дребно сито за по-острите си мнения.

На кого му се ходи в ГДБОП…

Източник: fakti.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x