fbpx

Фотосесиите в спалнята са новата гореща тенденция

Ексхибиционистката ни Instagram култура и движението за позитивно отношение към тялото родиха свой подобаващ наследник: будоарната фотография на двойки.

Партньорите свалят дрехите си и остават по бельо (или без) в професионално студио или вкъщи, където започват се отдават на игри пред камера. „Това в момента е избухваща ниша“, казва Майк Алебах, собственик на Allebach Photography в Северен Уелс, Пенсилвания. Според неговата преценка тези фотосесии ще са основният му източник на доходи през следващата година и вероятно е прав. Ако съдим по резултатите от скорошна анкета, почти половината от обвързаните са съгласни да позират за еротични снимки.

„Клиентите търсят по-лични и интимни портрети – нещо, което е само за тях“, обяснява Делиа Уошингтън, собственик на Boudoir by Delia Renee във Филадилфия. С такива горещи кадри може да отбележиш годишнина или друго важно събитие, а могат и да послужат като солидно доказателство за това колко привлекателна си ти и партньорът и дори да бъдат начин за укрепване на връзката. Да си полуразсъблечена или напълно гола заедно с партньора пред камерата носи усещане за опасност, което може да повиши вълнението във връзката ти, казва сексуалният педагог Памела Мадсън, основател на сексуалните семинари Back To The Body. А излизането от зоната на комфорта е способно да подпали интимния ти живот, добавя секс експертът Лорън Дъмит.

Заинтересована ли си да уловиш химията пред камера? Очаквай да дадеш между няколко стотин до над хиляда в зависимост от фотографа, местоположението и в зависимост дали би желала да подготвят грима или косата ти. Нормално е отначало да се притесняваш. „Никой не идва с думите: „Ще се справим страхотно!“, казва Алебах. „Но приключението сплотява.“

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ТУК!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x