Фолкпевецът Константин застава твърдо в подкрепа на д-р Иван Димитров

“Ще думна всеки, който застрашава живота на семейството ми!” Това призна певецът Константин, пише в. “България днес”.

Изпълнителят е категоричен, че застава твърдо в подкрепа на д-р Иван Димитров, който преди седмици, за да се защити, простреля криминално проявения Георги Джевизов – Жоро Плъха.

Заради казуса хиляди граждани от различни градове излязоха на масови протести в подкрепа на обвинения медик.

“Много ясно, че ако ме нападнат, ще се защитя. Ако някой с оръжие стои в близост до децата ми и жена ми, няма да ми мигне окото. По-добре той, отколкото аз”, категоричен е Коцето.

“Има една приказка: “От затвор се излиза, от гроб – не”. Това е мнението ми”, заяви фолклюбимецът. Коцето сподели, че от години е тежковъоръжен именно заради многобройните набези над дома му.

“Влизаха в предишния ми дом, влизаха и в къщата, която сега обитавам. Няма какво да вземат, всички ценности са в банка”, каза певецът. Решението да се въоръжи идва, след като преди години Константин е нападнат от цигани.

“Не са ме били и не са опитвали да ме убият. Случката е отпреди години. Връщах се отнякъде, бях на пътя между Хасково и Димитровград и отстрани на шосето тези цигани биеха един възрастен мъж.

Бях с шофьора си, отбихме колата, исках да помогна, тръгнах към тях, но те се засилиха към мен. Явно това, че съм по-известен, ме спаси, защото ме разпознаха и не ми налетяха, а се заговорихме”, разкрива за шокиращия случай Коцето.

След нелепия инцидент бащата на певеца – Иван, който работи в системата на МВР, го съветва да предприеме мерки за своята сигурност и да се сдобие с огнестрелно оръжие. По това време Коцето бил много против този начин на защита и твърдо отказва да си купи пистолет.

“Страхувах се от оръжия, но баща ми дълго ме убеждаваше да го направя и след като виждах какво се случва в страната – грабежи, обири, мисля, че не сбърках, като си извадих разрешително”, разказа той.

Певецът категорично отказва да каже колко и какво оръжие има. Но е категоричен, че е достатъчно, за да му свърши работа, ако, не дай Боже, се наложи. Коцето увери, че всички притежавани от него оръжия са с нужното разрешително и е чист пред закона.

“Всичко е законно, властите знаят за притежаваните от мен оръжия. Няма нищо нередно. Искам да съм подсигурен, но не искам да казвам какво притежавам”, разкри още той.

Певецът преживява общо 7 обира. Той е с оръжията си по всяко време. Дори по време на сън Коцето го държи до главата си и е готов да посрещне всеки нагъл обирджия.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via