Фолк фурията Деси Слава няма никакво намерение скоро да се върне на сцената

Деси Слава се е посветила на грижите за малкия си син Борис и няма никакво намерение да бърза със завръщането си на сцената.

Фолк певицата е щастлива, че може да се наслади на майчинството си, тъй като с големия й син Майки нямала тази възможност, пише HotArena.

„Наистина искам да бъда майка! Да изпитам това чувство колкото може по-дълго, защото с Майки не се получи така. След като си дойдохме от САЩ, той беше едва на 3 месеца и много бързо машината ме завъртя. Дори не усетих, че съм родила, лиших детето си от ценни мигове, прекарани с мен”, сподели наскоро гласовитата звезда.

Деси Слава не изпадна в подробности, вероятно защото не би искала да се връща към този си труден период. А той бе именно такъв за нея. Навремето тя се завърна в България с все още малкия си син Майки, след грандиозен скандал с баща му, който от години живее в страната на неограничените възможности.

След раздялата им Деси Слава трябвало да се справя съвсем сама. Затова веднага щом стъпила на родна земя, певицата светкавично се завърнала на музикалната сцена, за да може да осигури финансово сина си. Дълго време Деси Слава била в доста сложни отношения с бившия си съпруг, но и това вече е в миналото.

Разбира се, днес певицата не е кой знае колко близка с него. Все пак е доволна за връзката, която той е съумял да изгради със сина си Майки.

„Смятам да се върна по някоя време, но няма да е скоро. Много бързо минава това време, а не може да се върне”, каза Деси Слава и допълни, че е щастлива за възможността да се посвети на майчинството си. За грижите за малкия Борис много й помага както баща му Благой Найденов, така и синът й Майки.

„Искам малко да си го погледам, малко да му се порадвам и разбира се, да вляза в една форма, приятна, която и за мен да бъде задоволителна, за да изляза със самочувствие на сцената”, сподели хитовата изпълнителка.

Тя подчерта още, че таткото Благой е много отдаден баща и се справя прекрасно: „Щастливка съм в това отношение”. Деси Слава не бърза да планира завръщането си, но все пак сподели, че се надява да е през септември.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via