fbpx

Флирт на работното място – за и против

The Office Affair. Woman's foot looking for man's foot under a business table.

Да излизаш със секси колега не винаги е нещо, което трябва да избягваш. Виж начини, по които да запазиш работата си, когато го правиш.

Ако някога си си падала по колега, значи познаваш фантазиите: Да се гледате по време на срещите води до… да се мотаете около бюрата си, последвано от… горещи секс сцени в склада за офис материали и също… нощи на точката на кипене в офисната стая за отдих.

„Има нещо възбуждащо в това да познаваш един човек в даден контекст и после да се засечете в нов вид връзка“, казва Андреа Сирташ, автор на „Той не е твой тип (и това всъщност е хубаво)“. Освен това, ти си много по-привлечена, ако залогът е висок.“ Както и ако колегите ви могат да ви разкрият или да ви хванат да нарушавате политиката на компанията за личните отношения на работното място.

27% от работещите смятат, че всякакъв вид връзки с колеги са яки, дори и те да са с шефа.

Ако си пренебрегнала правилата, значи си една от многото: половината от всички работещи – и 53 процента от HR специалистите! – са имали романтична връзка в офиса в даден момент от тяхната кариера, съгласно проучване от 2016 година на сайта за класации Vault.com. Изненадващо 27% от работещите смятат, че всякакъв вид връзки с колеги са яки, дори и те да са с шефа.

Имах сексуална връзка с шефа и тя завърши ужасно!“

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x