fbpx

Фики и Тони Стораро записаха песен за Гюлджан

Фики Стораро, с помощта на своя баща — Тони Стораро направи изключително мила изненада на своята съпруга Гюлджан. Двамата изпълнители ѝ подариха песен, която озаглавиха „Моята жена“.

Парчето, посветено на хубавата Гюлджан, е вторият им съвместен проект, след сингъла „Кажи ми като мъж“, който двамата записаха в самото начало на професионалната кариера на младоженеца.

„Идеята беше обща и много искахме да изненадаме съпругата ми на сватбата, но покрай многото ангажименти около подготовката на тържеството, не успяхме да се справим. Може би стана по-добре, защото тогава така или иначе имахме много вълнуващи моменти, а така продължаваме да си създаваме прекрасни емоции. Все пак още сме в меден месец“, разказва Фики.

Той допълва, че макар песента да е посветена на Гюлджан, той иска да я подари и на всички влюбени двойки, които току-що са се оженили или им предстои да направят тази важна крачка в живота си.

„Всички постоянно ни питаха кога ще направим нов дует и аз отговарях, че когато намерим подходящата песен или дойде времето за това. Ето че така и стана. Този път към нашия тандем се включи и Устата с ефектна рап част, за което му благодарим“, споделя Тони Стораро.

Както в „Кажи ми като мъж“, така и в „Моята жена“, баща и син си говорят, Фики споделя, а Тони му дава съвети и неизменно го подкрепя. Само че в първия проект се говори за любовната мъка, която младият изпълнител изпитва към неподходяща партньорка, а сега лирическият герой вече е намерил истинската си половинка, с която ще сподели живота си.

И историите, и отношенията между двамата са напълно реални.

Музиката на „Моята жена“ е арменска. Текстът е написан от Петя Радева, а аранжиментът е на Теодор Ташев.

Източник: fakti.bg

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x