fbpx

Fiat Punto бе сплескан като консервна кутия между два влекача (Видео)

957

Малък автомобил бе буквално пресован между два влекача на шосе край гр. Бело Оризонте, съобщава The Sun. Камионът, зад който карал 35-годишният Дави Кардозо, бил засечен от неправилно престрояваща се кола и трябвало да спре рязко.

Мъжът успял да намали навреме, но водачът на движещия се отзад тир не реагирал толкова бързо.

Видео:

Сребристият Fiat Punto на Дави бил сплескан като консервна кутия между двата тежки автомобила. Свидетели на касапницата се втурнали да проверят дали има живи хора и се вцепенили от гледката.

Те дори не допускали, че в малкия хечбек може да има живи хора, тъй като между ремаркето на предния камион и кабината на задния били останали само около 30 сантиметра.

Тогава обаче от предното стъкло на Пунтото помахала ръка. От удара тялото на Кардозо се свлякло в пространството между седалката и педалите. Мъжът стенел от болка, но бил жив и молел да го спасят.

Пристигналите на мястото спасители рязали намачканите ламарини в продължение на 3 часа. Дави бил изваден от останките на колата със счупен таз и крака, но опасност за живота му нямало. В момента късметлията се възстановява в болница и лекарите прогнозират пълно оздравяване.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x