Ето я най-новата фолк певица у нас!

Певицата от Сандански Атанаска Шопова направи лъвски скок в кариерата и от кръчмарска изпълнителка навлиза в шоубизнеса.

23-годишната Атанаска Шопова-Наси сподели радостната вест с приятелите си във Фейсбук, че е подписала 5-г. договор с известна музикална компания.

Само за минути новината събра над 300 лайка. Под снимката й с музикалния продуцент се сипят пожелания за успешен старт в кариерата.

Красивата певица е майка на 3-годишен син. Дъщеря е на скромно семейство, майка й работи в цех за шлайф дискове, а баща й е международен шофьор.

Атанаска има по-малък брат. Най-щастлив от добрата новина се оказа синът й Коци, който не спира да се хвали на приятелите си в детската градина, че мама скоро ще пее и по телевизията, пише struma.bg.

“От 3 години пея по заведения. Пяла съм в ресторанти в Благоевград, Петрич, Чучулигово, но най-много в родния Сандански. Никога не съм се отчайвала, винаги съм постигала целите, които съм си поставяла.

Аз съм упорита и целеустремена личност, което ми помага във всяко едно начинание. Какви ли не глупости съм чувала по мой адрес, а сега може би ще започнат повече, но злите езици друга работа си нямат, нека си говорят, не ми пречат.

Да си певица, както си мислят хората, не е лесно, а напротив. Ние освен че трябва да можем да пеем, трябва да сме често и психолози, защото има всякакви клиенти. Мисля, че има хляб в тази професия, но всичко зависи само от мен – песните ми да бъдат смислени, ритмични и хитови, а аз да бъда себе си.

Много е важно да не се пестят средства, когато започваш кариера в шоубизнеса, защото в днешно време човешкото око това търси да види. А пък, както казват хората – хвърли зад теб, за да намериш пред теб, това е много истинска поговорка“, споделя изпълнителката.

 

Може да харесате и