fbpx

Ето какво разкрива личното ви число за това какви сте в любовта

Всички искаме да намерим голямата любов в живота си. Когато си мислим, че сме я открили, разбираме, че сме сгрешили, а може би грешката е в нас и отново я пускаме с лекота да си иде.

Отново започваме да се лутаме, да търсим, вярвайки, че новата ще ни донесе уж повече щастие и удовлетворение. И така ден след ден, докато сами не осъзнаем, че за да получим, трябва и да дадем. Защото истинската любов няма нужда от аплодисменти и признание. Тя е вечна, силна, раздаваща се, бурна и всепоглъщаща.

Още Питагор е открил, че във всяко число се крие цяла вселена. То носи заряда на определен характер, динамика, пулсация, ритъм и енергия. Във всяко число са кодирани множество послания и насоки, съвразния с нашия житейски път и избора ни на подходящ партньор. Затова нека да се вслушаме в неговите вибрации и мелодия. Те мога да ни подскажат какви сме в любовта и да ни покажат верния път към щастието.

Как да изчислите вашето лично число?

Лесно е. Достатъчно е да съберете цифрите на рождената си дата, месеца и годината. Например, ако сте родени на 23 май 1980 г., сметките изглеждат така 2+3+5+1+9+8+0=28. След това събирате цифрите на числото, които се получават след знака за равно. Тук сборът на 2 и 8 е 10. 1+0 е 1. Следователно вашето лично число в този случай е 1. След като направите своите изчисления и откриете личното си число, вижте какво разкрива то за вашия любовен живот:

Лично число 1

Хората с лично число 1 са верни на партньорите си, стига да получават свободата, която много ценят. Те се нуждаят от уверена половинка, която да им вярва и да им позволява значителна независимост. Ако открият това, което търсят, любовният им живот е стабилен и щастлив. Въпреки това тези личности трудно отдават сърцето си. Най-съвместими са с хора с лично число 3, 7 и 5. С тях могат да постигнат баланс на личността, независимост и да се свържат на интелектуално ниво.

Вижте останалите лични числа тук!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x