Ема Стоун с първи думи след грандиозния гаф на наградите “Оскар”! (СНИМКА)

Ема Стоун е главната героиня във филма “Ла Ла Ленд”. Тя спечели първия си “Оскар” за най-добра актриса. Малко след това обявиха “Ла Ла Ленд” за победител и като “най-добър филм”.

Той беше безспорният фаворит и цялата зала стана на крака, но не след дълго стана ясно, че има огромна грешка в картончетo на Уорън Бийти, който след дълго колебание ги обяви за победители.

Още когато тръгнаха да изказват благодарностите си, продуцент от екипа изтича на сцената и връчи наградата на “Лунна светлина”.

“ОБОЖАВАМ “Лунна светлина”! Не мога да опиша колко го обичам. Разбира се, много се зарадвахме когато обявиха, че точно ние печелим. Честно казано, аз се развълнувах също толкова много когато разбрах, че “Лунна светлина” печели. Обожавам този филм.

Той е сред най-добрите не само на тазгодишните награди, но и за всички времена. Ужасно развълнувана съм. Аз през цялото време държах личната си награда и някак си… вълнува ме повече тя”, каза видимо развеселена главната актриса на “Ла Ла Ленд” зад сцената на “Оскарите”.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via