Ексклузивни подробности за жестокото убийство във Видинско!

4 дни под леглото престоял трупът на жестоко убития 52-годишен мъж от Видинско, пише BulNews.bg.

Жертвата на бруталното престъпление е познат в Градец като Сашо. Той живеел сам и бил овчар при животновъд в селото. Той обаче обичал да си попийва и преди седмица напуснал работата си.

След като останал безработен, мъжът започнал да се отдава по-често на любимия си порок – чашката. В сряда обаче той си избрал неподходящи другари за маса, което се оказало фатално за него.

Вечерта Сашо, заедно със съселянина си Иван Митов /57 г./, отишли в дома на своя авер Мариян Филипов /49 г./. След като обърнали солидно количество питиета, между тримата избухнал скандал. Сашо бил пребит жестоко с дървени колове и метални тръби, при което получил тежки наранявания по главата и тялото. Той издъхнал от травмите си, а домакинът набутал тялото му под леглото.

Едва вчера на жителите на Градец им направило впечатление, че не са виждали Сашо от няколко дни. Те започнали да го търсят и се натъкнали на ужасяващата гледка на трупа под леглото на Мариян.

Кметът на селото Илия Томов подал сигнал в полицията и по случая започнало разследване.

Двамата другари по чашка са заловени още същия ден и са тикнати в ареста. Филипов е направил самопризнания за стореното от него. Митов обаче отрича да е имал нещо общо с убийството.

Полицията продължава да разследва случая под ръководството на прокуратурата.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via