fbpx

Една от любимките сред тийнейджърите призна, че е обмисляла да прави секс за пари (ВИДЕО)

Една от любимките сред тийнейджърите – певицата Холзи, призна, че е имало период, в който е живяла на улицата. В интервю тя разказа: „Когато бях тийнейджърка живях в Ню Йорк. Приятелите ми си мислеха как да декорират стаите си, а аз се чудех дали да правя секс за пари, с които да си купя вечеря“.

Още през 2016 певицата разказа пред списание Rolling Stone за страха, който е изпитвала, когато родителите й са я изгонили от дома им:

„Спомням си, че имах девет долара в банковата си сметка. Купих си четири енергийни напитки, за да стоя будна вечер. Успях да не спя две-три вечери, като по този начин се чувствах в по-голяма безопасност“.

Видео:

„Спомням си, когато се запознах с изпълнителния директор на музикалната компания, с която започнах. Косата ми беше ужасна, бях със сива чанта и демо запис в джоба ми. Той ме попита какво имам в чантата, а аз му отговорих „дома ми“, допълва Холзи.

Въпреки тежките си тийнейджърски години Холзи споделя, че не търси съжаление. Тя насърчава да помагаме на бездомните, не защото могат един ден да станат известни, а защото и те са хора като нас.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x