fbpx

Единствената зодия, която си пасва с всички в любовта

Трудно е да спечелим сърцето на човека, за когото мечтаем. Чудим се дали ни е писано да бъдем заедно, ще си паснем ли и какво ще се случи, ако нещата не се получат. Има една зодия, която има късмета да успява да се разбира с всяка една зодия – повече или по-малко. И тази зодия е:

ЛЪВ

Истинско щастие е, ако сте попаднали на човек от зодия Лъв или вие самият сте такъв. Лъвовете имат много качества, разбира се и доста недостатъци. В случая те не са важни, защото добрите страни напълно заличават всичко, което не е наред.

Представителите на тази зодия са много привързани към своята половинка и са готови на всички за нея, а това винаги се забелязва и няма как да остане недооценено. Също така те обичат семейството и бързат да създадат такова още, докато са млади. Едно от основните цели в живота им е да запазят цялостта на семейството си на цената на всичко!

Лъвовете държат да се случва тяхното, но не на всяка цена – способни са на компромиси, ако осъзнаят, че половинката им има право. Те са тактични и знаят от какво има нужда човека до тях, за това им го дават с пълни шепи.

Лъвовете са и големи романтици, но това тяхно качество се проявява само тогава, когато вече осъзнаят, че са открили своята половинка за цял живот. Тогава ще я обсипят с внимание, изненади и подаръци, защото знаят, че това, което се случва е завинаги.

Добри, отговорни, пресметливи, романтични и умни, представителите на зодия Лъв могат да се похвалят, че могат да завладеят сърцето на всеки.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x