Джуди Халваджиян разкри кога започват “Господари на ефира”

Както наскоро ви информирахме, преди броени часове Маги Халваджиян официално съобщи, че любимият на мнозина формат „Като две капки вода” скоро се завръща в ефира на Нова телевизия, след като преговорите за него са успешно финализирани. И логично, въпросът кога и дали изобщо неговата съдба ще последват „Господари на ефира”, остана отворен. Свързахме се с продуцента на предаването Джуди Халваджиян, за да разберем от извора как вървят преговорите.

Думите му разсейват всевъзможните спекулации, които обикалят публичното пространство в последно време.

„Продължаваме преговорите с всички възможни и желаещи „Господари на ефира” телевизии. Интересът е голям дори и от по-малки телевизии, въпросът е да видим с кого ще се разберем в крайна сметка”, каза Джуди Халваджиян, без обаче да посочва конкретна телевизия.

„В момента не отричаме нито един шанс, включително и предаването да стартира отново по Нова телевизия. Надявам се в рамките на две седмици да стане ясно окончателно къде ще започнат отново „Господарите”.

На слуховете, че творческият отпуск, в който се намират в момента „Господарите”, се дължи на липса на финансов бюджет, продуцентът отговори така:

„Пълни глупости са това, че ще има рокади в екипа на „Господарите”. Другото, което трябва да стане пределно ясно е, че проблема не е в парите. Изобщо не става въпрос за пари, както се опитват някои хора да го изкарат. Далеч са от истината.”

Както вече казахме, в момента целия екип на „Господари на ефира” е в творчески отпуск и очаква скорошното си завръщане на екран.

Следвайте ни в социалните медии