Джошуа плаща на Кубрат Пулев за отлагане на мача помежду им

Кубрат Пулев може да бъде компенсиран финансово, за да отложи във времето мача срещу световния шампион в свръхтежка категория Антъни Джошуа, но такъв със сигурност ще има.

Това обяви мениджърът на британеца Еди Хърн четири дни, след като клиентът му нокаутира Владимир Кличко и защити пояса на международната федерация (IBF) и спечели тези на световната асоциация (WBA) и международната организация (IBO), съобщава Агенция Фокус.

Пулев е притежател на интерконтиненталната титла на WBA и задължителен претендент за световната титла на IBF. Допреди сблъсъка с Кличко на „Уембли” в Лондон миналата събота обаче от щаба на Джошуа упорито твърдяха, че мач с българина не влиза в плановете на 27-годишния англичанин и той е склонен по-скоро да се откаже от пояса, отколкото да се бие с нашия.

„Титлата на IBF е първата, която Ей Джеи спечели, и той не иска да се разделя с нея – обяви Хърн пред британския в. „Таймс”. – Ей Джей ще има мач с Пулев, няма да се откаже от тази битка. Така че това или ще е следващият му мач, или ще бъде компенсирани Пулев и „Зауерланд”, за да отложат двубоя с Джошуа за след реванша между Антъни и Кличко”.

Източник: mma.bg

Може да харесате и