Джизъса изтрещя заради секс скандала със Златка Райкова

Нервите на Благой Георгиев в Къщата на Биг Брадър не издържаха. Това, което го докара до ръба, е секс скандала с палавата Златка, чиято поредна бройка се оказа мъжът на съквартирантката им Никита.

По време на номинациите Боби Ръгбиста пак повдигна темата за звездната му забивка. Той допълни жалката картинка в пошлото предаване с директен въпрос към Златка, като пожела тя да си признае пред всички съквартиранти дали са правили секс. Никита злобно допълни, че не желае повече блондинката да минава метър и е време да говори. Това вбеси Джизъса до такава степен, че сътвори безумно смешен цирк. Той започна да рита столове и стени, а Злати притичкваше след него да го успокоява.

По-рано Боби и Никита коментираха усамотени завоеванието на Ръгбиста.

„Тя и преди го играеше толкова влюбена и си правеше белите зад гърба на човека, с който беше.Тя си има един набор от изражения, с които съблазнява – да се прехапва, облизва… Ама после си прави каквото си знае. Не съм горд, че съм се виждал с нея. Не е справедливо спрямо нейния бивш”, обясни пред жена си Боби, който е бил жертва в поредната изневяра на мъжемелачката Златка.

Така със същата секс интрига, която се тъпче от дни в “Биг Брадър”, предаването и днес достигна просташкия си връх.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via