fbpx

Джени Суши: Все още никой не е ял от сушито ми

Това са просто снимки за СуШи Арт. Аз съм суши шеф и имам модели, които идват и правят „голото суши“, пише репортерката.

Все по-известната журналистка Джени Суши, която бе целуната от родния боксьор Кубрат Пулев, направи бомбастично разкритие. Както е известно, Джени Равало, както е истинското й име, има бизнес, който включва консумиране на храна от голи женски тела.

Именно заради нейната професия много хора не вземат сериозно думите й, че едва ли не е изнасилена от Кобрата с въпросната целувка. Това явно й „светна лампичката“ и я накара да обяви в профила си в социалната мрежа „Инстаграм“, че до момента единствено нейните модели са позволявали на хора да се хранят от техните тела, но не и самата тя, пише блиц.

„Нека изясня едно недоразумение. Никога никой не е ял суши от мен. Все още. Това са просто снимки за СуШи Арт. Аз съм суши шеф и имам модели, които идват и правят „голото суши“. СуШи Арт не е моето име, това е името на моята компания. Заради традиции и старомодни разбирания по-малко от 2% от суши шефовете са жени, беше трудно да си намеря работа, защото това е доминирана от мъже индустрия. Работила съм в няколко ресторанта преди да стартирам Суши Арт. Започнах като продавач на пазара, продавайки рула и сосове“, написа журналистката и добави, че неин приятел я „подсетил“ за голото суши, като уточни, че това е забавен, изтънчен и секси начин да се изживее живо изкуство и суши.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x