Двама братя са пребити от охранители

Иван и Веселин Петрови от село Драшан лично потърсиха медиите, за да разкажат за случилото се.

По техните думи екшънът се разиграл към 11 часа днес в местност  край селото.

Двамата братя отишли да косят трева за животните си, където имат ливади. Изведнъж колата им била заобиколена от три джипа – сребриста и черна „Тойота Ландкрузер“ с врачанска и плевенска регистрация и врачанско „Мицубиши“. От тях слезли едри мъжаги с отличителни знаци на охранителната фирма „Тера Гард“, която пази земите на едрия арендатор. Според братята с тях бил и друг мъж, разпознат от тях като служител на Илчовски.

Мъжете извадили тръби, бухалки и лопата и скочили на бой на двамата братя. След като ги оставили да лежат в тревата, те започнали да трошат колата им „Рено“.

През това време единият от братята успял да се измъкне и да избяга в близката гора, откъдето позвънил на полицията. Като чули в далечината сирените на полицейската кола, нападателите се качили по джиповете си и офейкали.

Братята Петрови разказаха пред наш репортер, че докато ги налагали биячите ги обвинявали, че палят продукцията на Илчовски. Те категорично отрекоха тези твърдения, като заявиха, че в района няма и следи от пожари. Освен това цялата реколта все още е зелена.

Двамата братя са закарани с линейки в болницата в Бяла Слатина, където раните са им дезинфекцирани, след което са транспортирани във Враца за допълнителни изследвания.

Колата им е напълно потрошена след наказателната акция. Тя е със срязани гуми и изпочупени стъкла.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via