Дневен хороскоп за 9 февруари 2019

Овен
Събота ще е сполучлива за повечето от представителите на Овен. По причина временни здравословни проблеми, капацитетът на някои от зодията ще е занижен и няма да са в състояние да реализират целите си, но този временен застой няма да бъде фатален за кардиналните ви цели.
Амбицирани сте да постигнете цел, която отдавна сте си поставили и която изисква доста усилия от ваша страна. Едва ли нещо обаче е в състояние да ви спре, затова не се отказвате от пътя си. Получавате подкрепата на ваш колега, затова не пренебрегвайте готовността му да ви съдейства. Бъдете сигурни, че така ще се справите много по-лесно. Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма да ви липсва.

Телец
Много крехкото душевно равновесие, характерно за повечето Телци през този ден, лесно може да бъде нарушено чрез хитри и нагли провокации от страната на ваши противници.
Внимавайте и не се поддавайте на подобни атаки. Денят е благоприятен за делови контакти и преговори. От вас на този етап се изисква твърдост, затова не се отпускайте. Преценете внимателно шансовете си и ако има такива действайте безотказно. Паниката в тежък момент само може да влоши нещата така че се намесете навреме за предотвратяването ѝ. Вечерта може би най-сетне ще си позволите да се отпуснете, след всички тези напрегнати дни през изминалата седмица.

Близнаци
Характерен с материален успех, пътувания, парични печалби и реализация на цели в сферите на бизнеса, събота е напълно сполучлив ден в социален аспект за представителите на Близнаци.
Неудобните ситуации засягат противоречията, които може да прераснат в много остри кавги. Загрижеността ви за битови и лични въпроси ще ви направи активни и без затруднения ще следвате намеренията си днес. Деловите задачи също ще ви накарат да се съобразите с тях, някои неща не търпят отлагане. Ако ви предстои изпит или друга изява, не се притеснявайте, късметът ще е с вас. Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно.

Рак
Събота се характеризира с огромен успех във всичко, с което ще се заемете през този ден. Предварителната нагласа на преобладаващото мнозинство от зодията е да действат хитро, но подобен стил ще създаде затруднения, които в определени случаи ще причинят неочаквани загуби.
Имате нужда от промяна, затова няма да сгрешите, ако заминете някъде с приятна компания. Не мислете за неща, които ви натоварват, отпуснете се и си починете добре. Гледайте оптимистично на живота и се замислете за всички, които обичате. Активен ден, подходящ да подредите и разчистите пространството си, особено през втората половина на деня. Не се напрягайте прекалено, поставете си реалистични цели и не се обиждайте, ако околните не споделят вашия ентусиазъм.

Лъв
Представителите на Лъв ще демонстрират през този ден истинската мощ на активността си в социалните среди, която в едни случаи ще ги зарадва с устройване на ново професионално място, а в други ще ги предпази от проблеми в деловия сектор, възникнали поради неблагоразумие.
Денят ще ви поднесе интригуващи предизвикателства, които ще ви създадат положителни емоции. Част от тях могат да са свързани със спорт и развлечения. С тях ще балансирате напрежението от работата и ще се заредите с енергия. Желани придобивки ще ви направят щастливи и защото ще има с кого да ги споделите. Ще имате гениални идеи и шанс да доведете нещата до успешен край. Неща, които ви вълнуват отдавна, могат най-неочаквано да намерят своето разрешение.

Дева
Най-важното за Девите днес е да спокойни и емоционално уравновесени. Липсва ли ви тази нагласа, несъмнено ще провалите чудесния ден, защото ще последват противоречия с делови партньори, разрешаването на които ще се окаже много трудно, а в доста случаи и напълно невъзможно.
Днес вероятно ще ви предстои много работа, без обаче тя да е съпроводена от скорошни финансови постъпления. Въпреки това работете качествено, защото скоро ще имате повод за радост. Очакват ви хармонични отношения в семейството. Днес ще сте малко разсеяни и трудно ще се занимавате с неща, изискващи постоянство. Отделяйте си по няколкоминути на всеки час за релаксация и отпускате и правете нещата на части, ако искате да има ефект.

Везни
Конфликтите, или невъзможността да достигнете до споразумение по интеересуващ ви въпрос с хора от обществените или деловите среди, ще е главната причина за проблемите и неудобствата през този ден.
Имате шанс за успех в преговори, но лъжете ли и мамите ли – ще се провалите. Имате силното желание да довършите започната работа, но все нещо ви възпрепятства. Можете да свършите неотложни ангажименти, като не избързвате със замислен проект. Бъдете внимателни при обработка на документи, уверете се че сте запознати с всички формалности. Настроението ви е добро и няма причина вечерта да не се забавлявате в приятна компания.

Скорпион
Събота е успешна за финансова реализация и за провеждане на контакти или преговори, но по отношение деловите реалности подобно определение не може да се употреби.
Нервността ви е твърде висока и ако я демонстрирате, рискувате да влезете в много остър конфликт с някого. В добро настроение сте, но не подценявайте реалността. Често ви се случва да установите, че тя не винаги е такава, каквато ви изглежда. Избягвайте спорове, рискувате да си навлечете неприятности. В интимната сфера са възможни разминавания и то защото не винаги успявате да синхронизирате емоциите си с тези на партньора ви.

Стрелец
Добри възможности за реализация на всекидневни цели и ангажименти не липсват за Стрелците днес, но едва ли ще е възможно да се разгърнете в сферата, която ви интересува.
Едни от знака ще се сблъскат с непреодолими външни пречи, а за други проблемите са от лично естество. Ще се заемете с онези неща, които не търпят отлагане. Други ще получат потвърждение за нечия привързаност към тях и това ще стопли душите им. Енергията ви ще се повиши, а с нея и желанието да покажете възможностите си. Заредени с нови сили, ще продължите да работите по делата си, довеждайки ги до добър край.

Козирог
Успешен и благоприятен ден изпълнен с полезни контакти в деловите среди. Възникват и някои пречещи фактори в личен план, които ще демобилизират част от родените в зодията.
Не се разсейвайте, защото загубите ли веднъж концентрацията си, много трудно ще я възстановите. От вас днес се излъчва решителност и желание за успех. С каквото и да се заемете, то задължително бива направено по най-добрия възможен начин. Не губите излишно време в колебания, а предпочитате да действате и да използвате добрите ви възможности в настоящия момент. Ще успеете да преодолеете голяма пречка съвместно с близък колега.

Водолей
Личната ми препоръка към Водолеите е да владеят нервите си, да не разчитат на хитроумни ходове, и да се съгласят с предложенията на приятелите си, или на хората, които зачитат.
Това ще е достатъчно, за да реализирате практическите се цели, и да съхраните спокойствието си през деня. Приятелско съдействие ще облекчи усилията ви, с което ще постигнете по-скоро целта си. Ще реализирате своя идея и ще стабилизирате финансите си. Не рискувайте излишно, но запомнете, че решенията ви трябва да са ваши. Такъв е пътя към успеха, всичко друго ще ви връща в началото. Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава.

Риби
И Рибите ще са много напрегнати днес не само поради повишената си нервност, но и поради притесняващите ги здравословни проблеми, които при някои предизвикват значителни неудобства.
В делово отношение се очертава мощно раздвижване, което ще се реализира за седемдесет дни. Въпреки всичко този ден е свързан с много положителни емоции и добро настроение за родените под знака. Независимо с какво ви се наложи да се занимавате, бъдете сигурни че успехът е на ваша страна. Ще ви се наложи да спазите определен срок за нещо важно, затова бъдете внимателни. Разбирате се чудесно с интимния партньор, който ви обгражда с любов. Малко притеснени ще са малка част от вас днес.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via