fbpx

Дневен хороскоп за 25 юни 2018

Овен

С отговорност подхождате при решаване на проблемите и това се харесва на околните. Ангажирате се с въпроси, които не са лесни, но ще се справите. Не давайте израз на мрачните си настроения, които ви обземат понякога, влияят негативно на вас и на другите.

Телец

Служебните проблемите ще ви погълнат и успешно ще се включите в предстоящите срещи, постигайки желани договорености. За някои се очертава повишение в службата или просто нова работа. Любовта ще ви осигури приятни емоции и добро настроение през целия ден.

Близнаци

Динамичен работен ден. В професионален план – ангажименти, чиито резултати ще дойдат на по-късен етап. Постигате разбирателство с околните и това ви прави по-добри.

Рак

Успешно ще се справите с възникналите проблеми, ако подходите с повече такт и усмивки. Само така ще спечелите другите за своята кауза. Приятна изненада от приятел, когото сте позабравили. В къщи – разбирателство и подкрепа.

Лъв

Отдадени сте на целите си и ще успявате. Постигате ползотворно сътрудничество с хората от обкръжението си и това ще ви дава възможност за реализация на общ проект.

Дева

Основното днес е да сте толерантни към другите. Стремежът ви на всяка цена да успеете може да ви донесе главоболия. Въздържайте се от налагане на своето и в романтичните отношения с любимия.

Везни

Началото на новата работна седмица ще бъде натоварено, но накрая на деня ще видите резултатите от своя труд и ще останете доволни. Вечерта отидете на културно мероприятие с любим човек. Не давайте пари назаем.

Скорпион

Радвате се на разбирателство и постигнати цели с партньори и приятели. Успешна реализация на творчески проекти предстоят на част от вас. Възможно е да пътувате по служба.

Стрелец

Предстои ви успешен ден. Ще се радвате на подкрепа и толерантност от страна на по-висше стоящите. Но се пазете от лоши съветници и измами. Отворете сърцето си за милосърдие и благотворителност.

Козирог

Няма да ви липсват ситуации, в които да изявите пъргавата си мисъл и умението си да запазвате спокойствие. Най-добре е, ако можете въобще да се въздържите от коментар. Така ще си спестите много по-следващи разочарования.

Водолей

Ще откриете допълнителни източници на доходи, но харчете по-умерено. Станете по-отзивчиви към нуждите на другите, така ще привлечете добрите сили на своя страна. Откажете се от вредните си навици.

Риби

Бъдете внимателни и толерантни, за да избегнете конфликти и недоразумения днес. Насочете енергията си в занимания, които биха ви направили доволни от свършеното. Очертава се успешна реализация на дълго планиран проект.

Източник: fakti.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x