fbpx

Дневен хороскоп за 21 юли 2017

Овен
През този ден се пазете от тъжни мисли. Сега няма място за тях. Под цялото това слънце е просто грехота да не се посветите на положителни желания за бъдещето.

Телец
Сега е моментът да признаете своите чувства, които сдържате отдавна към даден човек. Какъвто и да е резултатът бъдете горди със себе си, но често тези емоции са взаимни.

Близнаци
През този ден да не сте и посмели да се жалвате от Съдбата. Всичко, което имате е благодарение на вашите немалко усилия. Ползвайте си го със здраве!

Рак
През този ден не бързайте да обяснявате на хората това, което не разбират. Оставете им малко време за размисъл и само в краен случай подсказвайте.

Лъв
Това е ден за битки и за победи, но като използвайте само мирни средства. Блага дума и усмивка ще ви свършат работа повече от всички оръжия- не го забравяйте.

Дева
Сега не е момент за разточителство. Скоро може да излезе възможност да заминете на приятно място. Тогава ще имате нужда от повече средства. Пестете!

Везни
Не се колебайте да питате за всичко, което не ви е ясно. Не се притеснявайте, че авторитетът ви ще бъде накърнен. Само глупаците не задават въпроси.

Скорпион
Това е ден, в който трябва да сте максимално честни със себе си. Не се опитвайте да шмекерувате. Рано или късно неистините ще трябва да бъдат поправени.

Стрелец
Това е ден, в който трябва да се раздадете за хората, които обичате. Не правете сметки. Много често те излизат криви. Просто действайте от сърце.

Козирог
Сега не е ден за откровения. Изиграйте картите си, както на вас ви харесва. Сметки ще разчиствате после и то само ако има неуредени. Д

Водолей
Много е важно да сте себе си. Само това си заслужава. Обстоятелствата са различни, но ние сме такива, каквито сме и само това има значение.

Риби
Бъдете верни на мислите си. Те не случайно се появяват. Ако не може да ги въплътите в действия ги превърнете в изкуство. Вие знаете как.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x