fbpx

Дневен хороскоп за 2 ноември 2017

Днес ще има редица събития, които ще ни провокират да говорим или действаме по определен начин. Ако сте родени под знака на зодиите Овен или Козирог, ето за какво да внимавате.

Овен

Внимавайте какво говорите днес. Не е желателно да оскърбите някого или да засегнете нечие самочувствие. Не се намесвайте в чужди разговори. Ще си създадете проблеми, с които трудно ще се справите.

Телец

За да нямате затруднения е добре да се преборите със собствения си мързел. Един от начините е първоначално да се захванете за любимите си занимания. След това може да преминете към по-сериозни задачи и най-вероятно ще реализирате идея, която обмисляте от доста време.

Близнаци

Много е важно да разпределите правилно времето, силите и приоритетите си. Изведнъж ще се струпат куп неотложни задачи и всички от колегите, до роднините ще се опитват да привлекат вниманието ви. Едва ли ще успеете да им угодите, така че преценете кое е най-важно.

Рак

Интересни преживявания предстоят днес. Не се задълбавайте в собствените си мисли. Настроението ви е променливо и сте склонни да стигате до крайности. Опитайте се да съчетаете своите интереси с тези на околните.

Лъв

Ще се наложи да преодолеете някакво затруднение. Анализирайте резултатите от предишни подобни случаи и се постарайте да не повтаряте стари грешки. Преценете до колко тежка е отговорността, с която се натоварвате.

Дева

Постарайте се да не общувате с непознати. Ще ви е трудно да схванете логиката на действията им и може да попаднете в неприятна ситуация. Хората от най-близкото обкръжение ще ви спретнат приятна изненада. Отблагодарете им се по подходящ начин.

Везни

Обстановката около вас изведнъж може да се окаже взривоопасна и да се оформят две враждуващи помежду си групи. Помислете добре преди да се заемете с умиротворителна роля, за да не се получи така, че всички негативи от спора да се прехвърлят върху вас.

Скорпион

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не се вторачвайте в действията на околните. Мислете за себе си и за това как да постигнете целите си с минимален разход на ресурси от всякакъв характер.

Стрелец

Покрай актуалните задачи ще успеете да отхвърлите и някои изостанали. Поддържайте коректни отношения с околните. Бъдете готови за екипна работа. Резултатите ще ви зарадват.

Козирог

Раздразнителни сте и ще ви е трудно да контролирате емоциите. Намалете контактите до минимум, а най-вече тези с роднините. Едва ли ще реализирате целите си изцяло, но приемете, че сте постигнали някакъв успех, ако изобщо стартирате част от тях. Осигурете си време за пасивна почивка.

Водолей

Участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Важно е да се знае, че ако нещата не се случат според предварителните планове то не е по ваша вина. Не е подходящо днес да се занимавате с уреждане на финансови въпроси.

Риби

Бъдете предпазливи, ако се налага да работите с остри механични или електрически инструменти. Убедителни сте и в състояние да постигнете добри резултати от провежданите делови разговори. Свободното време посветете на близките си или на любимите занимания.

Източник: az-jenata.bg

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x