Дневен хороскоп за 14 август 2017

Овен
Правотата е субективно нещо. През този ден не си позволявайте съмнения в себе си. Това може да ви струва скъпо. Водете се от моралните и етични норми, преди всичко.

Телец
Добър ден за обсъждане на начините, по които да повишите квалификацията си или да придобиете нови умения и знания. Никога не е късно за продължаване на образованието.

Близнаци
Децата може да ви зададат неудобни въпроси. Опитайте се да останете максимално спокойни, а обяснението ви да бъде изцяло съобразено с истината.

Рак
Време е за преосмисляне на необходимостта от контактите ви с някои хора. Колкото и да сте добронамерени, когато ви вредят няма нужда да продължавате да бъдете коректни.

Лъв
Денят обещава победа на личния фронт, която може да ви струва някой друг компромис. Бъдете далновидни и мъдри и осъзнайте необходимостта от това да отстъпите малко.

Дева
Денят може да бъде много интересен ако се решите на нетипична крачка за вас. Дори да не ви хареса новата ви роля, поне ще сте наясно, в противен случай непрекъснато ще си задавате въпроси.

Везни
Бъдете внимателни в общуването. Възможно е да настъпи объркване в изпращането на важна информация. Проверявайте внимателно написаното, поне 1-2 пъти преди да изпратите съобщение.

Скорпион
През този ден се осланяйте на интуицията си. Може да бъдете изненадани от факта, че не сте въодушевени от нещо, което се харесва на всички. Нека това не ви подвежда.

Стрелец
Ако сте замислили пътуване проверете добре резервацията си или вариантите за нощувка. Не рискувайте да останете без гарантирано място за престой.

Козирог
Този понеделник ще изиска от вас да сте по-спокойни и умерени. Ако действате прекалено бързо може да направите важен пропуск или дадете необмислено обещание.

Водолей
Денят е подходящ за планиране на бюджета. Предвидете повече средства за разходи, за да няма неприятни изненади в края на седмицата.

Риби
През този ден не се захващайте с нови дейности. Посветете се на рутинна работа и проверка за грешки. В общуването може да възникнат недоразумения, но не правете от мухата слон.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via