Днес в “Твоят мой живот”: Хазал излиза от затвора, Джансу разбира пола на бебето си (21-и април)

Прочетете какво ще се случи днес (21-и април) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал “Твоят мой живот”, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Митхат открива къде е Йозгюр. Съобщава на Джихан. Заедно с Йълдъръм тримата отиват при майката на Йозгюр. Барабанистът е жив и учи във Виена. В началото жената отрича, че синът ѝ е жив, но накрая признава, че Хазал е само го е ранила. Джихан я убеждава да свидетелства в полицията.

Харун открива Чаатай. Той се оправдава. Казва, че не знае какво е направила Махиде. Харун го притиска и той си признава за ножа, но съобщава, че Йозгюр е жив и учи в музикалната академия във Виена.

Харун се обажда на Дилара, докато майката на барабаниста дава показания в полицията. Съобщава на жена си новината, но тя му отговаря, че вече знае.

Освобождават Хазал от затвора. Харун тайно наблюдава реакцията на цялото семейство. Джансу ги кани на гости в дома си. Харун ги последва и отново се обажда на Дилара. Пита я, дали Джихан е там. Тя отговаря отрицателно.

Харун е разбит, че жена му го лъже. Джансу се обажда на Йозкан, но не може да се свърже с него. Звъни на Кериман. Съобщава ѝ, че Хазал е вече на свобода и я кани да дойде на гости.

Рахми се съгласява да гледа детето на Йозкан. Кериман го кани да отиде с нея, но той отказва. Кериман го прегръща и го целува.

Йозкан се обажда на Джансу от полицията. Казва, че е извън града по работа. Обещава ѝ, че щом се върне ще отиде да я види.

Джансу пита Хазал дали още ѝ е сърдита, защото е живяла нейния живот. Момичето отговаря да не говорят за това.

Лекарят продължава да настоява бременността на Джансу да бъде прекратена.

Хазал отново се извинява на сестра си. Казва ѝ, че тя е най-близкият ѝ човек. Джансу я прегръща.

Митхат се обажда на Хазал. Интересува се как е. Иска двамата да се видят. Момичето му отговаря, че сега не може, защото в момента е със семейството си, но му благодари за това, което е направил. Джихан и Дилара разрешават на дъщеря си да се срещне с Митхат.

В това време Джансу не може да си спомни името на прислужницата. Джихан отново се опитва да я убеди да махне бебето. Тя е категорична, че ще роди детето.

Хазал разказва на Митхат цялата история за барабаниста. Младежът отговаря, че Хазал отново го е върнала към живота, защото също е имал трудности в миналото.

Асуман и Джандан се прибират от купон. Пред входа на блока двама от хората на убития Халил ги притискат. Двете приятелки се крият на покрива на сградата. После слизат по аварийната стълба, преследвани от мъжете. Качват се на едно такси и избягват от преследвачите.

Харун и Дилара отново не могат да проведат нормален разговор. Опитът им се превръща в скандал. Дилара обвинява съпруга си, че подкрепя Махиде. Тогава тя му казва, че вече му няма доверие и подлага на съмнение всичко, което говори.

Джансу е на контролен преглед. Бебето е добре, но тя отново започва да трепери.

Дилара и Джихан са безсилни срещу ината на Джансу и се примиряват с нейното решение. Лекарят съобщава, че бебето ще е момче. Джансу е много щастлива. Дилара и Джихан също се разчувстват като виждат снимките от ехографа.

Хатидже отива да говори с Харун. Разказва му, че Дилара е водила сина си при Махиде. Леля му е искала да се предаде и е говорила с адвоката, когато са се появили хората от психиатричната клиника. Хатидже го моли да изкара Махиде от клиниката. Седа чува целия разговор…

Махиде отказва да си пие лекарството. Харун отива при нея в социалния дом…

Източник: tvnovellas.blogspot.bg

Може да харесате и