fbpx

Днес е ден за опрощаване на греховете

Небесната красавица Венера прави тригон с планетата Сатурн.

Влиянието от този аспект ще продължи и следващите дни. Девизът на този период е умереност и чувство за дълг. Благоприятно за решение на имуществени и финансови въпроси. Пробвайте да поискате увеличение на заплатата.

Добър период за сключване на брак с по-възрастни партньори, както и за обяснение в любов и семейни тържества. Възможно е за подновяване на стари връзки, партньорства, романтични отношения. Също така е удачно за укрепване на отношенията и на връзките. По време на този транзит чувствата се подчиняват на разума, затова грешните емоционални реакции се изключват.

Препоръчва се да съблюдавате моралния кодекс и да се придържате към традициите. Увеличава се чувството за отговорност и вярност към партньора.

Луната е в знак Дева. Хората са по-практични и отговорни. Уязвим е стомашно-чревният тракт и нервната система. Да не се правят операции на органите на коремната кухина, да не се вади апендиксът освен при спешни случаи. Подходящо време за гладуване. Да се избягва тежката храна. Тя трябва да е лека и еднообразна. Претоварването на стомаха носи повече вреда, отколкото в друго време. Заемете се с решение на проблеми, касаещи собственото ви здраве. Всичко, което направите сега, ще е двойно по-полезно.

8 лунен ден (след 13:01ч до 14:04 на другия ден) – Ден за биохимична трансформация. Става включване на тънките енергии. Най-уязвими са гърдите. Полезни са дихателните упражнения. Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище.

Натрупаният от вас потенциал започва да придобива форма. Всичко, което е било обмислено и направено до момента, преминава в качествено ново състояние. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността – старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни.

Даденият период е винаги сложен. Колкото е по-тънко преобразованието, толкова по неспокойно може да мине. По тези причини е желателно да се ограничите от присъствието в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може. Сложен период за общуване с колеги и партньори. Старите незавършени дела имат тенденцията да напомнят за себе си именно в този ден и да отнемат много сили и време. Започнатите дела изискват много сериозна подготовка. Ден за опрощаване на греховете.

Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Практика на деня – Ден за опрощаване на греховете. Вода събрана в 8-ми лунен ден от водоизточници и извори, съхранява своите целебни свойства в продължение на целия лунен месец. Тя може да се използва за практиката или пък светена вода. Насаме със себе си се покайте за греховете си и ги изведете като тежко бреме отвътре навън. Използвайте визуализация. След това извършете обикновено измиване с водата като го правите едновременно с молитва и си представяйте как заедно с водата се отмиват греховете и си отиват.

Източник: Novini.bg

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x