Днес е ден на мъдростта

Луната е в знак Лъв. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота.

Ако снаха и свекърва обитават едно жилище, може да се разгори спор между тях за надмощие. Лошо става, ако към този спор се присъедини и синът – съпруг, затова е най- добре да се общува тактично или жените да се разделят една от друга.

За тъщата е също по-здравословно да не посещава дома на дъщеря си днес. А ако младите живеят у нейната къща, то този ден може да бъде твърде неприятен за нейния зет. Уязвимо е сърцето. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, при болести на очите.

22 лунен ден продължава днес до 23:36 ч – Ден на мъдростта. Заемете се със самообразование. Засилват се умствените способности. Дори най-сложния материал може да се усвои без труд. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения. Най-добрият ден за постигане на нови знания.

Знанията трябва да бъдат споделени. И те и енергията са дадени от Вселената, за да може човекът да създава, да помага щедро на другите и на целия свят. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието, но от които е и нужно да се възползвате. Отговори на различни въпроси може да бъдат получени от там, от където не сте очаквали.

Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа. Не бързайте веднага да се разстройвате и да приемате неуспеха.

Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно. Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но не е напълно изключено да възникнат и непредсказуеми ситуации.

Например, ако един е потънал в тъга и печал, а другия е в емоционален подем, при такива стълкновения на противоположностите често се стига до скандал или конфликт. Пътуването трябва да бъде отложено, както и началото на нова дейност.

Да се работи много през този лунен ден не се препоръчва. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Ако нямате такава възможност, то прекарайте повече от времето си като се заемете с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Благоприятно за всички видове покупки. Неблагоприятно за търговия.

Здраве

Обърнете внимание на кръста и таза. По никакъв начин в това време не трябва да се травмират и натоварват. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб. Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух. Не се ограничавайте откъм храна. Стомахът трябва да бъде пълен.

Секс

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Бизнес

Може да подписвате документи, подписване на контракти, внимателно изучаване на договорите.

Подстрижка

Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища

В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.

Източник: novini.bg

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via