DJ Дамян взриви социалните мрежи!

DJ Дамян не се отказва от призванието си дори и в извънредното положение в страната, което бе обявено на 13-ти март.

След като всички дискотеки и барове в страната са принудително затворени, Дамян Савов, който е по-известен като DJ Дамян, превърна дома си в онлайн дискотека, която взриви потребителите на социалните мрежи.

Съвместно с DJ Explosion, повдигат духа на феновете си, като пускат хитови песни, ВИП поздрави, както и забавни лафове. Техните живи изпълнения достигат до над 13 хиляди души, които ги следят в реално време и му се кефят.

ВИП поздравите, които се появяват на екрана, могат да бъдат поръчани от всеки, чрез сайта – DJDAMYAN.COM, с тях потребителите вдигат духа на техните приятели и компания, с които не могат се видят в момента.

В скорошните им изпълнения участвата Денис Теофиков и Малката, като скоро се очакват още гости от българския хайлайф, сред които ще са – Анелия, Гери-Никол, Галена, както и много други.

Можете да се забавлявате и да се разсеете от трудните времена на изолация, с техните изпълнения, които се излъчват всеки ден от 19:30 в Instagram профила на – @dj_damqn и от 20:30 във Facebook страницата – Dj Damyan. Като също така обявиха, че на 15.04.2020г. организират огромно онлайн парти, по случай рожденият ден на DJ Damyan.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via