Дизайнерите на LG патентоваха дизайн на смартфон с безрамков дисплей и четири oсновни камери (Снимки)

Дизайнерите на LG тестват различни дизайни, които да отличат бъдещите им смартфони от конкурентните устройства на пазара. Корейският производител предвижда разработването на модели, които премахват Notch прореза над дисплея и имат минимални рамки около екрана.

Oт LG регистрираха на свое име патент, описващ три версии на дизайна. Основната разлика между тях е степента на заобляне на краищата около рамката, предаде digital.bg, цитирайки PhoneWorld.

Компанията обръща специално внимание на камерите и планира да използва максимален брой сензори в задната част. Припомняме ви, че LG V40 се превърна в първият смартфон на компанията с три камери. Новият дизайн предвижда включването на три или четири сензора на гърба на бъдещите им устройства, което със сигурност ще привлече вниманието на потребителите. Сензорът за пръстов отпечатък също ще бъде разположен в задната част.

Любопитен факт е, че скиците показват наличието на класическия 3.5-милиметров аудио жак. Това може да се възприеме като гаранция, че компанията не планира скоро да се откаже от този компонент. Все още не разполагаме с информация кое ще бъде първото устройство на пазара, което е базирано на новите дизайнерски концепции на LG. Много е вероятно още в началото на следващата година да разберем повече детайли за стратегията на компанията в мобилната индустрия през 2019г.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via