Див екшън в кметството на руенско село! Набиха кметицата

Див екшън се разигра в кметството на руенското село Ръжица, заради опит на администрацията да разчисти от трошки, селскостопанска техника тротоарите в населеното място.

Разгневената търговка Мийрем О., собственичка на магазин в селото нахлула гневно в кметството и влетяла в кабинета на кметицата Айтен Али, пише burgasinfo.com

„Зашлеви ме в лицето с плик, с който е получила писмо от Община Руен да премести част от трактор, който се намира пред тяхната къща. Обижда ме, удари ми ръката в стената, дори блузата ми разкъса.

Извадила съм си медицинско свидетелство, но не това ме боли. Най-вече съм огорчена от обидите, които изсипа. Прозорците бяха отворени и виковете й и думите, с които ме наричаше, се чуваха от хората вън“, каза кметицата Айтен Али.

Тя е завела дело за обида и е категорична, че ще продължи да търси справедливост срещу Мийрем О., която я нарекла „просенишка ку*ва“.

„Аз съм интелигентна и образована жена, женена, с две деца. Няма да допусна подобно отношение“, каза възмутена кметицата. Жената, нахлула в кметството, е призната за виновна в частното наказателно дело, заведено от Айтен Али.

Подсъдимата в изблик на ярост започнала да вика „за каква се мислиш ти, ти си една простачка, ку*ва, парцал си ти “.

В този момент прозорците на кабинета били отворени и скандалът станал достояние на намиращите се на площада и в близкия парк хора, констатира съдът. Кметицата се обадила на 112, както и на полицията.

Магистратите освободили от наказателна отговорност подсъдимата и са й наложили административно наказание „глоба” в размер на 1000 лева. Тя трябва да плати и 500 лева на кметицата по предявен граждански иск за неимуществени вреди.

„Това дело не е за пари, търся си правата. Дори исках да бъде осъдена на общественополецен труд, защото човек не може да се държи по толкова агресивен начин, независимо дали е срещу служител или срещу обикновен човек“, каза кметицата.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via