Директорка на детска градина позира полугола върху масата (Снимка)

Нов скандал, поставящ под въпрос морала в образователната ни система, е напът да разбуни духовете.

Само няколко дни след излагацията с изкуствения пенис, забучен в тортата на директорката на основното училище в несебърското село Оризаре Красимира Стоянова, друга нейна колежка си навлече гнева на родителите, пише burgas24.bg.

Става въпрос за полугола снимка на директорка на забавачка в село Кошарица, която се появи в социалната мрежа. На кадърът дамата позира по бански, който едва прикрива гърдите й, качена върху маса.

По думите на възмутен родител, попаднал на скандалния кадър, същата “директорка” си позволявала да ходи на работа в детската градина полугола , което прави впечатление дори и на децата.

“От няколко дни статията за директорката на училище в с. Оризаре, община Несебър беше доста коментирана и реших да ви уведомя, че май се оказва редовна практика директори на учебни заведения да показват какво ли не във Фейсбук.

Снимката, която ще видите, е качена лично от директор на детска градина в с. Кошарица, община Несебър, за което бях сигнализирала и в РУО-Бургас. На къде върви образованието? Какви са тези “директори”? Същата “директорка” си позволява да ходи на работа в детската градина полугола , което прави впечатление дори и на децата, а за персонала – не знам, нямам думи и не мога да си представя тези хора, как са се чувствали цял ден на работа около една полугола жена – директор и работодател”, гневи се родителят.

Припомняме, че след скандала с тортата, госпожа Стоянова бе принудена да подаде оставка, а началникът на РУО-Бургас Виолета Илиева заяви, че така или иначе е щяла да я уволни.

Интересно какви действия ще предприеме в този случай, след като въпросният родител твърди, че сигналът е подаден и в РУО-Бургас. Продължаваме да следим случая.

 

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via