Директор на училище бие бременна жена

Бременна жена твърди, че бита от директора на ОУ „Паисий Хилендарски” в Бяла. Инцидентът станал, след като бъдещата майка поискала да бъде върнат телефонът на по-малката ѝ сестра, който бил отнет в час. Версията на набедения директор обаче е съвсем различна. Той твърди, че е нападнат пръв и се е защитавал, разказва нова тв.

„В сряда отидох да говоря с директора, защото всеки път сестра ми се връща разплакана от училище. Учителите и децата я обиждат. Майка ми също е ходила при директора. Тя се върна разплакана, защото я бил ударил. Затова отидох и аз. Видяхме се във фоайето. Не успяхме да говорим. Аз тръгнах да говоря и той ме нападна. Удряше ми шамари и ме ритна”, разказа в ефир бременната Мария Стоянова. Тя допълни, че е подала жалба в полицията и си е изкарала медицинско.

„Поводът е, че учителка е отнела телефона на сестра й в час по математика, след като й е направила няколко забележки да не си играе на него. Момичето отказва да напусне стаята. След около половин час пристигна и съответната бременна сестра, която твърди, че е бита от мен. Тя влезе в сградата много агресивно и охраната не успя да я спре. Насочи се към мен и започна да обижда училището, учителите и мен. Аз също съм подал жалба срещу нейните действия”, каза директорът на училището Дилян Дончев. Той твърди, че Мария го е ударила и това го е провокирало, но отказва да коментира нейните твърдения относно насилието срещу нея. От своя страна бременната жена заяви, че не е удряла директора. Семейството на Мария каза, че ще подаде съдебен иск и ще си търси правата.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via