fbpx

Десислава Атанасова разкри номинацията на ГЕРБ за президент

370

Кандидатурата е много добре позната и силно разпознаваема.

ДСБ не са истинска опозиция. Смятам, че всички хора трябва да работят, за да има стабилно управление. Още повече, че всеки държавен служител доказва своите качества и това трябва да се използва, без оглед на политическа пристрастност. Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя подчерта: „От няколко години има и икономически растеж, и добър бизнес климат. Има предпоставки за стабилност, добро управление и растеж“.

Атанасова коментира поредния доклад на ОЛАФ, в който се заявява, че България е сред страните, злоупотребяващи с еврофондове. „Злоупотребата или инвестицията с евросредства трябва много внимателно да се чете. И това никъде не е записано конкретно в доклада на ОЛАФ. Добре е да има контрол върху разходването на европейските средства – това е основният извод от доклада. Ние трябва да повишим доверието в институциите, разполагащи с европейските средства“, коментира депутатът от ГЕРБ.

На въпрос кой все пак ще е кандидат-президентът на ГЕРБ, тя отговори: „Номинацията, която имаме, е много добре позната, силно разпознаваем е кандидат-президентът на ГЕРБ. Що се отнася до решението на президента Плевнелиев, той това е негов личен избор. Факт е, че толкова рано обяви, че няма да се кандидатира, провокира непрестанните въпроси коя ще е кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. Надявам се, че кандидатът на ГЕРБ ще намери широка подкрепа в българските граждани. Но бих искала да кажа, че президентът завършва един много успешен мандат“, посочи Атанасова.

„Нека изчакаме решението на Изпълнителната комисия в ГЕРБ, която взима решение с всяка една номинация. Има достатъчно време, за да бъде обявена кандидат-президентската двойка“, заяви депутатът от ГЕРБ.

На настойчивия въпрос дали кандидатурата на партията ще е на мъж или жена, Десислава Атанасова отговори: „Няма как да ви отговоря, защото пък съвсем конкретно ще насочим вниманието на хората към дадената  кандидатура“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори