Деси Слави остави бебето и замина на почивка

Прясната майка ДесиСлава заряза бебето и замина за Мароко с приятелката си Галена.

Двете изпълнителки решиха да си вземат кратък отпуск от майчинството и повериха децата на половинките си, пише в. “Телеграф”.

Въпреки че са делили един мъж в лицето на Галин, който е бивш съпруг на ДесиСлава и настоящ на Галена, двете са първи приятелки. Дори нещо повече–певиците се разбират толкова добре, че са неразделни в последно време.

ДесиСлава прие да остави за няколко дни 5-месечния Борис на грижите на бабите, за да разпусне малко. Певицата обаче звъни през няколко часа в България, за да е сигурна, че всичко с бебето е наред.

Изпълнителката този път избра да си вземе по-дълга почивка, вместо обичайните няколко седмици, за да може да се наслади на майчинството. И по всичко изглежда, че малчуганът й липсва постоянно.

В помощ на ДесиСлава са не само бабите, но и приятелката й Наталия Гуркова. Двете живеят врата до врата и когато е в България, моделката редовно се отбива на кафе или да помогне на младата майка с бебето.

Що се отнася до Галена, певицата не пропусна възможността да разгледа едни от най-красивите забележителности в Маракеш като градината „Мажорел”, която е част от имението — музей, което Ив Сен Лоран купува преди години и превръща в туристически център.

Успоредно с това, певицата явно събира впечатления и кадри, и за нов клип, който да заснеме в арабската държава.

Това няма да е първият подобен случай, в който по време на почивка Галена снима и клип. Певицата води със себе си стилист и гримьор, а преди две години пак така пътува до Хавана, където засне един от най-скъпите родни видеоклипове.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via