Денят днес е пасивен

Луната е в знак Водолей до 22:44 ч.

Благоприятно се отразяват на организма в тези дни физическите упражнения, полезни са за раздвижване на кръвта, дава се работа на сърцето и сърдечно-съдовата система. Период на неконтролирано освобождаване на енергия и нервно напрежение. Благоприятно време за почивка и възстановяване на силите, начало на лечение или гладуване. Въздържайте се от употреба на алкохол и нови лекарства. Нетрадиционните методи на лечение дават добри резултати.

Заболявания по това време трудно се диагностицират. Възможно влошаване на заболявания, свързани с кръвообращението, зрението, повишен риск от тромбообразуване. На хората страдащи от епилепсия, неврастения, склонност към припадъци, се препоръчва да се вземат предпазни мерки.

Вероятни са наранявания и фрактури. Не бива да се оперират разширени вени, тромбофлебит, колене и глезени. Изключва се хирургическа намеса в областта на глезените, прасците и сухожилията. Ако е възможно, избягвайте операции на апендикс, мозъка, нервната система и органи, които определят кръвно налягане. В 22:44 ч Луната преминава в знак Риби.

25-ти лунен ден ( 03:51-04:26 ч на др. ден)– Негов символ е раковината. Денят е пасивен. Желателно е да се уедините и да се обърнете към вътрешният си свят т.е. да се затворите в своята раковина. Прекарайте времето в изолация, за да съберете сили и да намерите опора за по-нататъшното съществуване. Може да забележите упадък на силите си, че изпадате в апатия и някаква вътрешна опустошеност. Добре е повече да почивате, да запазите спокойствие, противопоказно е да бързате и да се суетите. Бързането само ще донесе повече проблеми. Всичко, което правите трябва да има своето основание. Срещите протичат добре, но без особен подем.

Отношения – Желателно е членовете на семейството да контактуват колкото може по-малко. Всеки трябва да осъзнае своята роля в семейството и да помисли как да промени към по-добро личните отношения. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени разговори, както и изясняване на отношенията. Постарайте се да заинтересовате партньора си и да намерите общо развлечение.

Сексът е необходимо да бъде бавен. Позите е необходимо да се подбират без да предизвикват напрежение за двамата партньори. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино.

Бизнес – Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Покупки – Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънищата са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.

Източник: novini.bg

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via