fbpx

Дани остана завинаги на 16 години!

Жители на село Атия, сред които много ученици, почетоха паметта на 16-годишния Костадин Джардов, който миналата година беше убит на пътя Бургас – Созопол.

Местните хора положиха венци и цветя както край пътя, така и на самото шосе, където е паднало тялото на момчето, ударено от джип. В очите на младежите днес имаше сълзи, те още не могат да преживеят шока от трагедията, пише Burgasinfo.

„Почивай в мир, Дани”, е изписано на плакат, закачен на пасарелката, която бе издигната след смъртта на ученика. Кметът на село Атия Ренета Стоянова призова младите хора да използват съоръжението, за да няма повече почернени семейства.

Близки на загиналото момче очакват обективен процес срещу шофьора на джипа и настояват за справедливо наказание.

Една година по-късно в момента в Атия са майката и бащата на Костадин, чийто живот се преобърна на 20-ти ноември 2017г. Припомняме, че Костадин Джардов загина, докато пресичаше пътното платно на съществуващата тогава пешеходна пътека, за да премине до автобусната спирка, откъдето да се качи за рейса за училище.

Хората от Атия коментираха днес, че въпреки многото коментари, че автобусът за Бургас ще влиза в селото, той все още спира от другата страна на главния път.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x