fbpx

Цветелина Грахич провокира почитателите си (Снимка 18+)

17 849

Цветелина Грахич отново скандализира. Надарената певица и бивша вокалистка в “Ку-Ку Бенд” хвърли дрехите и показа голо и татуирано тяло.

Впечатление прави, че изпълнителката не показва лицето си, но пък палаво дърпа надолу памучното си долнище. Важно е сякаш да отбележим и, че откакто не е част от екипа на Слави Трифонов, Грахич доста честичко провокира почитателите си с разголени снимки.

Преди време, сякаш за да се похвали, че наистина е преборила анорексията, тя се пусна само по монокини в снега. Всичките й фенове ах-наха на гледката, която определено си струваше.

На последния гол кадър, качен от изпълнителката, е видно само едно местенце без татуировки – гърдата й, която пък се намира подозрително надолу. Явно е крайно време Грахич да смени силикона и да се погрижи повечко за себе си. Над снимката тя е написала “Високо напрежение”.

Перверзните коментари под снимката естествено не липсват: “Напомпила си ги, евала, бейби”, “Е*аси майката” са само част от лавината от мнения на фенове на певицата.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...