Циганина, който псува българския народ се извини! (Видео)

На всички искам искрено да се извиня, не съм очаквал, че с тези мои думи ще стане такъв голям скандал…

Чупейки пръсти, със сълзи на очи, ромът, който преди дни цветущо псуваше целия български народ, днес поиска извинение от българите, съобщи trafficnews.bg.

“Искам искрено, да ви се извиня от душа, хора, за обидите, които ви нанесох, защото те не бяха от сърце, хора…”, настоява Гилберт Стефанов.

Младежът настоява, че целта му била, лайфа му да събере повече гледания. Не очаквал, че ще взриви общественото мнение с думите си.

“Адски много съжалявам, че съм го направил това нещо… Надявам се да ми простите, но характерът, който видяхте във видеото, това не беше истинското ми “Аз”, твърди той.

Гилберт е категоричен, че е добро момче, израснало в България и я обича много.

“Там сам ял, от там имам приятели, от там са ми дали образование. Как може да намразя България, хора?”, пита той.

Младежът е категорично “За” българите и циганите да бъдат едно.

“Да се разбират, да бъдат много добри приятели, хора. Аз не съм расист, не мразя никого, повярвайте ми, хора. Взех си поука от този лайф, който направих, и от този скандал”, продължава с откровенията си.

Преди дни майката на момчето също пусна видео, в което първо се опита да защити детето си, но после се нервира и също напсува българите.

Динко Вълев, познат на обществеността като „Ловецът на бежанци”, пък сподели в социалната мрежа Facebook, че е наказал Гилберт, като му е отскубнал обецата, но както се вижда на сегашното клипче, тя си е на мястото, а момчето е живо и здраво.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via