Четворният убиец от Нови Искър: Съществува организация по психотропни вещества!

26-годишният Георги Георгиев, който извърши четворно убийство в Нови Искър, ще бъде изпратен в МВР болница, където ще бъдат направени експертизи за неговото здравословно и психическо състояние. Това реши днес Софийският градски съд, който гледаше мярката за неотклонение на младежа.

Георги, който уби родителите си, брат си и баба си с брадва, направи няколко несвързани изказвания в залата. Той три пъти повтори, че съществува организация по психотропни вещества. “Имаше две деца, които частично познавах, едното се самоуби, а другото се разряза от тормоза на онези. Понеже се пази в тайна умишлено в България много деца си посягат в България. Имаше една жена тя се запали и горя”, заяви Георги, който се появи с маска заради заболяването си от туберкулоза.

Пред съда психиатърът проф. д-р Петър Маринов заяви, че младежът страда и от тежка форма на епилепсия. “Необходимо е да бъдат извършени прегледи чисто здравословно и това не може да се случи в Ловеч. Има нужда и от психиатрична помощ”, обясни той, цитиран от trafficnews.bg.

Съдът му наложи мярка за неотклонение “задържане под стража”. Присъдата вероятно ще бъде от 15 до 20 години, но има възможност и за доживотен затвор. Има и обосновано предположение, че той е извършил престъплението и тъй като има риск да се укрие или да извърши друго престъпление, остава в ареста.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via