Булка крадец(Видео)

Ако някой ви се представи за булка, внимавайте, тя може да се окаже крадец. Серия от кражби, извършени от мнима булка.

Последните случаи са от началото на тази година. Никой не знае колко общо е откраднала, защото не всички са подавали жалби в полицията. Официално има 7 регистрации.

Представя се за Миглена, но истинското ѝ име е Адриана, на 23 години от София. Бивша затворничка, лежала за кражби. Обира цветарски магазини, ресторанти, фризьорски салони.

Бивша затворничка се представя за младоженка и обира магазини и ресторанти, посочва NOVA.

Краде по заучен сценарий, сменя само прическата.

Представя се за бъдеща булка от богата фамилия. Така обира Малинка Мончевска, собственик на цветарски магазин в центъра на София.

„Каза ми, че преди два месеца се е върнала от Америка. Каза ми, че иска да направи спешна сватба. Бързаше с организацията на сватбата, защото баща ѝ бил болен от рак и не се знаело колко му остава. Каза, че баща ѝ е известен, богат, с много възможности.

Тя самата изглеждаше добре – с хубава чанта, беше с хубав парфюм. Започнахме да коментираме цветята, аранжировка за масите, арки от цветя, украса за кола, булчински букет“, разказа Мончевска.

Сватбата щяла да бъде пищна с много гости. Затова мнимата булка разигравала лъжливия сценарий около четири часа.

„Показваше какво си е избрала, какво е харесала, гледахме снимки“, допълни опарената собственичка на цветарския магазин.

Театърът приключва, когато измамницата отива до тоалетната и пребърква чантата на собственичката на магазина. Отмъква ѝ всичките 600 лв. и за секунди изчезва от магазина.

Малинка се оказала една от многото жертви на мнимата булка. Казали ѝ го в полицията.

Нейни колежки от бранша също останали без стотинка. Едната с цветарски магазин в столичния квартал „Дървеница”, другата в „Манастирски ливади”. Единият от случаите е прекратен, защото мнимата булка не е намерена от полицията. Пребърквала продавачки и в Сливен.

„На мен ми каза, че е бременна. Обсъждахме аранжировки, цветя за сватбата“, разказа друга жена от цветарски магазин.

Разигравала сценарият с булката и в скъпи ресторанти. Преди да плати сметката – изчезвала.

Завличала е с пари и фризьори, и маникюристи. Има седем регистрации за кражби, условна и ефективна присъда. Половината от обраните не са пускали жалба в полицията. Преди броени дни е задържана отново. Чака се съдът да се произнесе.

Видео:

 
Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via