Булка избяга от сватбата си с кума

Млада старозагорка избяга от сватбата си заедно с кума, само час след като се врече във вярност до гроб на любимия си.

Случката в стил „Булката беглец“ се разиграла в началото на ноември по време на пищно тържество в тузарски ресторант на брега на морето, разказа адвокат, нает от „сламения вдовец“да разтрогва брака.

Младата дама духнала от кръчмата както си била с булченската рокля и воала, а в чантичката й били скътани паричните дарове, връчени от над 150-те гости.

Заедно с нея изчезнал и кумът, състудент на красавицата.

Липсата лъснала когато дошло времето за известното „кумско хоро“. Първоначално двата рода сметнали че става дума за неуместна шега. От последвал разговор по мобилните телефони обаче се изяснило, че кумът се оказал „необходим трети“.

Новата двойка предварително си купила самолетни билети за Англия, където възнамерявали да се устроят на първо време.

Изоставеният жених, който е доста по-възрастен от бегълката признал, че пръснал над 30 бона за подготовката на празника.Само роклята на невестата глътнала 4 хилядарки, тъй като била изработена от известна дизайнерка. Харчът пък за кръчмата надвишавал 10 000 лв. Родителите на бегълката категорично отказали да участват в покриването на харчовете. По думите им щерката била пълнолетна и сама вземала решенията за бъдещето си.

Изоставеният вече е завел делото за разтрогване на брака.В хода на процеса той и адвокатът му възнамеряват да предявят претенции за половината от харчовете, като представят фактурите за роклята, обувките, аксесоарите, букета и луксозните покани.

Към тях прибавили документ от православния храм за венчавка на стойност 800 лв и нотариално заверен предбрачен договор.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via